OM STÅLMANDEN

Hos Stålmanden.dk elsker vi alt i stål. Kun fantasien sætter grænser for hvad man kan lave i stål. Vi skaber løsninger, hvor fokus er på kvalitet og omtanke, som både kan anvendes inde og ude. Vi elsker udfordringer, så står du med et projekt i stål, giver vi gerne en hjælpende hånd. Kontakt os her for et uforpligtende tilbud.  

Stålmanden har base i Viborg 

Fra vores base i Viborg, producere og designer vi alt i stål. Vi lægger vægt på kvalitet og godt håndværk, derfor designer og udvikler vi alle vores produkter selv. Det er dog ikke alle processerne vi er i besiddelse af. Herr gør vi brug af gode og lokale underleverandører. Vi går op i at støtte lokalt, da vi tror på at sammen står vi stærkere. Og vi elsker den nære og tætte dialog. 

Har vi ikke lige det du søger, så skriv endelig en mail til os på info@staalmanden.dk

Mød teamet bag Stålmanden 

Bag Stålmanden.dk er vi to stål entusiaster, Peter Kuhr og Liza Køster. Det er vores drøm at skabe bæredygtige løsninger i stål til dig og dit hjem. Peter er uddannet klejnsmed og har mange års erfaring indenfor stål. Peter producerer og ham du oftest får i røret, når du henvender dig telefonisk. Liza er uddannet indenfor design og markedsføring, det er hende med alle ideerne. Og oftest også hende du ser på diverse markeder og på instagram. 

Vi udfører alle størrelser af opgaver inden for stål med et smil på læben. Vi står altid klar med personlig rådgivning til dit næste stålprojekt og giver også gerne en hånd med til montage. 

Hos Stålmanden.dk dækker vi hele landet og kører gerne ud for at lave et uforpligtende tilbud. 

 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste stål projekt. 

De bedste stålfaste hilsner 

 Liza og Peter